Remco Moelard

Data specialist

Na mijn opleiding Commerciële Economie te hebben afgerond ben ik aan de slag gegaan als (junior) Advertising Marketeer bij Traffic Today. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie heb ik allerlei aspecten van online marketing geproefd en heb ik uiteindelijk besloten om me te willen specialiseren in Google Ads. De reden? Spelen met woorden, snel resultaat en veel inzicht hebben zijn aspecten die mij erg aanspreken.

Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en monitoren van Google Ads campagnes van diverse klanten. Met andere woorden, ik draai aan de knopjes! Daarnaast help ik collega’s waar ik kan met mijn kennis van de andere aspecten van online marketing. Het leukste vind ik dan ook de diversiteit aan werkzaamheden binnen mijn functie. Dankzij de toffe sfeer, het vertrouwen in elkaar en de kansen die je krijgt aangereikt binnen Traffic Today raak ik iedere dag weer gemotiveerd om het maximale uit mijzelf te halen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportzaal voor een pot tafeltennis. Dit doe ik al sinds mijn 12e levensjaar (met af en toe een pauze). De combinatie van explosiviteit, snel reageren en nadenken geeft mij voldoening in het spel. Daarnaast loop ik sinds een paar jaar “hard” om fit te zijn en te blijven. In de avonden geniet ik graag samen met vrienden/familie/vriendin van een goed(e) serie, game of bord spel.

Als er dan nog tijd over is snuffel ik rond in ICT websites, bouw ik aan mijn eigen game PC of bedenk ik een gek DIY projectje (zoals het maken van mijn eigen monitor stand) om de tijd te doden. Met andere woorden, ik zit niet graag te niksen. Ik hoop mijn steentje (nog een lange tijd) te kunnen bijdragen met mijn kijk op online marketing binnen Traffic Today.

Remco Moelard schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!