Pim Bokhove

Content Marketeer

Nadat ik vervroegd terugkeerde van een wereldreis, ben ik kort daarna aan de slag gegaan als Content Marketeer bij Traffic Today. Ontwikkelen van SEO-proof pages behoort tot mijn voornaamste taak en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van creatieve uitingen in Adobe Creative Cloud. Een ander deel van mijn week besteed ik aan onze eigen branding. Ik neem dan interviews af voor branded content, record Tiktok video’s en produceer posts voor ons eigen Linkedin-kanaal.

Beginnen bij een nieuw bedrijf te midden van een pandemie, lijkt op voorhand niet al te makkelijk als je je ergens welkom wilt voelen. Traffic Today heeft laten zien dat dit wél mogelijk is, want ik ben me hier in korte tijd erg thuis gaan voelen. Dankzij online pizzasessies, digitale koffiemomenten en escaperooms op het web, heb ik mijn collega’s al redelijk leren kennen. Maar ook de verhuis- en kerstkaartjes, chocoladeletters en andere vormen van persoonlijke aandacht hebben daaraan bijgedragen.

Dagelijks aan de slag gaan voor klanten van een ander kaliber, is hetgeen wat werken bij Traffic Today zo leuk maakt voor mij. Hier haal ik niet alleen voldoening uit: ik leer er ook nog eens heel veel van! Daarnaast is het heerlijk om betrokken te zijn bij een jonge club mensen, die alsmaar groeiende is. Met mijn creativiteit, hoop ik nog lang mijn steentje bij te mogen dragen aan onze digital marketing agency!