Noëlle Duteweert

Stagiaire Content Marketing

Een stage bij Traffic Today betekent voor mij het begin van een spannend avontuur. Ik ben momenteel een student Creative Business aan Hogeschool Saxion Enschede, gespecialiseerd in creatieve marketing concepten. Met mijn derde jaar in volle gang, krijg ik nu de kans om bij Traffic Today stage te lopen. In de komende zes maanden zal ik deel uitmaken van het content team, waar ik hoop mijn creativiteit volledig te benutten en veel te leren.

Ik kijk ernaar uit nieuwe doelen te bereiken in het creëren van boeiende content.

In een wereld waarin digitale marketing steeds prominenter wordt, ga ik nu mijn creatieve geest inzetten om het Traffic Today team te versterken.

Ik geloof sterk in de kracht van verhalen vertellen en de impact die goed doordachte content kan hebben. Ik kan niet wachten om deze overtuiging toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden en bij te dragen aan de projecten van Traffic Today.

Eén van de aspecten van deze stage waar ik het meest naar uitkijk, is de kans om veel te leren. Ik ben vastbesloten om mijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe inzichten op te doen in de wereld van digitale marketing. Ik ben ervan overtuigd dat dit een ongelooflijk waardevolle ervaring zal zijn voor mijn persoonlijke en professionele groei.

Buiten mijn passie voor marketing en creativiteit, ben ik een sportliefhebber. Voetbal is mijn favoriete manier om actief te blijven en te genieten van competitieve teamgeest. In mijn vrije tijd houd ik er ook van om te ontspannen met vrienden en samen te genieten van gezellige drankjes.

Samen met het team van Traffic Today kijk ik uit naar een succesvolle en inspirerende stageperiode. Ik kijk heel erg uit naar de uitdagingen die ik aan ga de komende periode en een geweldige tijd bij Traffic Today!