Nienke Katgert

Content Marketeer

De communicatie- en marketingwereld verkennen vanuit theorie en de praktijk. Dat is waar ik me de afgelopen op heb gefocust. Met mijn vierjarige hbo-bachelor Creative Business in Enschede en masterstudie Communicatiewetenschap in Nijmegen heb ik al kennis gemaakt met diverse facetten van contentmarketing. Ik keek er enorm naar uit om alle kennis te bundelen en te vertalen naar creatieve content. De functie als Content Marketeer binnen Traffic Today sprong dan ook gelijk in het oog.

Als Content Marketeer houd ik me dagelijks bezig met het schrijven van teksten om de lezer in zijn klantreis mee te nemen. Zo schrijf ik blogs en websiteteksten voor klanten uit een grote diversiteit aan branches. Hierdoor ontwikkel ik me niet alleen als content marketeer, maar steek ik ook nog wat op van heel uiteenlopende onderwerpen.

Door mijn interesses voor taal, beeld en commercie in een creatief jasje te steken, wil ik mijn steentje bijdragen binnen het team van Traffic Today.

Na eenmaal de krabbel onder het contract te hebben gezet, kon ik al na een week direct aan de slag. Als broekie ben ik in een jong en snelgroeiend team met een passie voor online marketing terecht gekomen. Openheid en kennisdeling staan bij Traffic Today voorop. Hierdoor kan ik doen wat ik echt wil: blijven leren en groeien. Naast dat er superhard wordt gewerkt aan het behalen van nieuwe doelen, is de sfeer heel gezellig en zijn de momenten van teambuilding iets om naar uit te kijken.

Nienke schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!