Myrthe Bouwhuis

Hey, ik ben Myrthe. Na het afronden van HAVO op de middelbare school, was het tijd om aan de slag te gaan op het HBO. Hier ga je je focussen op iets wat je echt leuk vindt werd mij altijd vertelt. Maar wat vind ik nou echt leuk? Ik vond het lastig en heb voor de studie Facility Management gekozen. Na een half jaartje toch maar gestopt, de klik ontbrak. Wat moet ik nu? Een tussenjaar nemen vond ik maar zonde, ik wilde zo graag studeren. Daarom heb ik besloten om instromen in februari. Na weinig keuze ben ik gestart met Bedrijfskunde aan het Saxion. Inmiddels zit ik in het derde leerjaar van deze brede studie.

Aankomend half jaar ga ik stage lopen bij Traffic Today. Online marketing en Bedrijfskunde, is dat wel de juiste match? Of het bij elkaar past weet ik niet. Ik weet wel dat ik geïnteresseerd ben in marketing. Deze interesse is ontstaan tijdens mijn bijbaantje op de afdeling online marketing. Tijdens mijn stage ga ik mij breed oriënteren. Ik wil me niet alleen focussen op de creatieve content, maar ook op digital marketing. Op deze manier hoop ik veel kennis op te doen over het vakgebied en achter mijn interesses te komen.

Ik vind het prettig om niet alleen maar hard te werken, maar ook plezier te beleven. Bij Traffic Today komt dit helemaal tot zijn recht. Tussen het werken door is iedereen in voor een praatje, om daarna weer met volle energie de werkdag voort te zetten.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie. De ene keer lekker thuis en de andere keer heerlijk in de zon op het terras. Niet alleen geld uitgeven, maar ook geld verdienen vind ik erg leuk. Zo ben ik tijdens verschillende festivals en andere activiteiten te vinden achter de bar. Hopelijk mag alles snel, zodat we weer kunnen genieten 😉