Maud Exel

Content Marketeer

Na het volgen van de opleiding Creative Business wist ik wel ongeveer welke kant ik op wilde, maar nog niet precies. Ik heb namelijk ontzettend veel geleerd binnen verschillende vakgebieden. Dit is fijn, omdat ik hierdoor kennis heb over veel verschillende disciplines. Maar die diversiteit leverde mij ook wel eens keuzestress op.

Eén ding wist ik wel zeker: ik wilde graag bezig met het schrijven van content. Zo ben ik in maart 2023 begonnen als Content Marketeer bij Traffic Today. Het fijne aan het werken bij Traffic Today is dat ik bezig kan met datgene wat ik leuk vind, maar ondertussen ook de ruimte krijg om te ontdekken wat ik nog meer wil doen.

Daarnaast ben ik bij Traffic Today dagelijks aan de slag voor veel verschillende klanten. Die afwisseling is wat het werk voor mij heel leuk maakt. Het klink wat cliché, maar het is echt waar: geen dag is hier hetzelfde. Een voordeel aan het schrijven voor zoveel verschillende klanten, is dat je er ook nog eens wat van leert. Ik kan je alles vertellen over tuinmeubelen, trouwjurken en planten. Nog even en ik verander in een wandelende encyclopedie, haha.

Buiten het werk om maak ik onder andere graag mooie reizen. Zo kwam ik voordat ik bij Traffic Today ging werken net terug van een rondreis door Australië. Daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ook ga ik graag naar de sportschool of maak ik graag een mooie wandeling. En uiteraard vind ik het heel gezellig om met mijn vriendinnen een terrasje te pakken of andere leuke dingen te doen.