Mathieu Leysen

Online Marketeer

Na mijn bachelor opleiding ‘Grafische en digitale media – Crossmediatechnologie’ aan de AP-hogeschool deed ik mijn stage bij Best4u Group. Na een succesvol traject kreeg ik de aanbieding om als jobstudent enkele dagen vakantiewerk te doen. Na deze periode werd ik vast aangenomen als Project Manager. Even later is ons team samengesmolten met Traffic Today, een grote stap naar meer uitdaging en plezier!

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met video’s maken & gamen, waar ik me uren in kan verliezen. In de zomermaanden zie je me ongetwijfeld rondrijden op mijn elektrisch skateboard. Verder heeft technologie voor mij geen grenzen, als ik de mogelijkheid krijg haal ik een toestel uit elkaar om te zien hoe het werkt en eventueel te repareren.

Ze noemen me dan ook soms de ‘Macgyver-Mathieu’. Een oplossing zoeken voor een probleem is wat ik graag doe en waar ik me in vastbijt. Deze eigenschap zet ik verder in mijn job.

Hier bij Traffic Today kan je dus rekenen op geweldige service met een lach en een knipoog. 😉 Het uitbouwen van geweldige campagnes met bijhorende visuals zorgt er voor dat je opvalt bij potentiële of huidige klanten. Hier help ik je graag mee verder!