Marthe Kamphuis

Online Marketeer | Marketing Manager

Mijn carrière bij Traffic Today begon als Content Marketeer. Daarna ben ik doorgegroeid naar Online Marketeer en momenteel houd ik me ook bezig met alle marketing rondom Traffic Today. Als Marketing Manager ben ik de spin in het web van onze marketingactiviteiten en zorg ik dat alle online en offline uitingen op rolletjes lopen.

Wat maakt Traffic Today uniek? De informele sfeer op de werkvloer. We hebben vaak teamuitjes en teambuildingactiviteiten. Hierdoor blijven we niet stil zitten en is er altijd ruimte om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgt er niet alleen voor dat ik groei, maar ook dat we met Traffic Today altijd blijven groeien. Hierdoor kunnen we er met ons team voor zorgen dat we mooie doelstellingen behalen. En dat is precies waar ik elke dag mijn bed voor uit kom!

Als ik Traffic Today in 3 woorden zou omschrijven, dan kies ik voor enthousiast, innovatief en super gezellig! Teamuitjes als ontsnappen uit een escape room, het overwinnen van de Wipe Out en stedentrips zijn geen onbekend terrein voor ons. Het teamuitje wat nog op mijn verlanglijstje staat? De jaarlijkse trip naar een skigebied (en dan vooral de après-ski). De combinatie tussen een teamuitje en proosten met een drankje, dat kinkt toch super?