Mart Deibel

Trainee

Ik ben Mart en tijdens mijn studie bedrijfskunde kwam ik tot inzicht dat het vakgebied digital marketing mij enorm aansprak. Ik heb de minor E-marketing & Social Media gevolgd aan de Hogeschool Utrecht, waarin ik leerde wat digital marketing inhoudt en hoe digital marketing toegepast kan worden voor bedrijven. Doordat ik mijn studie bedrijfskunde heb afgerond, weet ik veel van projectmanagement, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en verandermanagement. Desondanks ligt mijn uitdaging meer bij digital marketing.

Om mijn opgedane kennis omtrent digital marketing te kunnen toepassen, heeft Traffic Today mij de kans gegeven om de Google Ads Marketeer traineeship te volgen.

Doordat ik momenteel deze traineeship aan het volgen ben, leer ik nog veel meer over het effectief beheren en optimaliseren van advertentiecampagnes binnen het Google Ads-platform. Het gevolg hiervan is dat ik in staat ben om de zichtbaarheid, het verkeer en de conversies voor de adverteerder te maximaliseren.

Binnen Traffic Today ben ik goed ontvangen door het Ads team. Het Ads team bestaat uit jonge en ambitieuze professionals waarin de werksfeer zeer gemoedelijk en serieus is. Naast het werk, doe ik ook leuke dingen in mijn vrije tijd. Zo ga ik graag naar festivals en vind ik het leuk om met vrienden op het terras te zitten. Bovendien vind ik het belangrijk om voldoende te bewegen. Daarom versterk ik zowel mijn lichaam als geest door regelmatig te gaan hardlopen.