Marleen IJsseldijk

Digital Marketeer

Hoi, ik ben Marleen!

Tijdens mijn het einde van mijn opleiding Bedrijfseconomie kwam ik er eigenlijk al achter dat dit vakgebied mij niet genoeg werkplezier en voldoening zal geven. Echter wist ik niet wat mij dit wél zou geven. Na afgestudeerd te zijn en 1,5 jaar werkzaam te zijn geweest op de financiële afdeling kwam online marketing op mijn pad, terwijl ik aan het zoeken was naar een nieuwe opleiding. Hier werd ik heel enthousiast van en nieuwsgierig naar het vak.  Dit leidde tot het starten van een NTI-opleiding.

Via deze studie was ik benieuwd naar de praktijk en bood Traffic Today mij een traineeship aan. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. In vier maanden tijd gaan zij mij het vak leren. Eerst wordt het zo breed mogelijk ingestoken zodat ik alle richtingen kan ontdekken. SEO, Advertising, Social, Online Strategie en Content. Hierna zal ik bepalen welke richting ik het leukst vind en mij daar verder in specialiseren. Traffic Today komt over als een hele fijne plek om jezelf te ontwikkelen. Relaxed, gezellig, open minded en ambitieus.

 

Naast de werkuren vind ik het leuk om in de keuken te staan, te borrelen, te sporten en op reis te gaan. Dit doe ik graag met mijn vriendinnen en familie. Ik bak en kook graag en probeer nieuwe recepten uit. Ik hou ervan om uitgebreide borrelplanken te maken en er daarna van te genieten met mijn vriendinnen.

Sinds kort ben ik begonnen met tennis, wat ik erg leuk vind. Daarnaast fitness ik en loop ik af en toe hard. Ik geniet heel erg van het buitenland en ben daar ook graag. Liefst reis ik zoveel mogelijk. Ik kijk er naar uit om veel te leren bij Traffic Today en binnenkort mooie resultaten te kunnen behalen voor klanten.