Mark Berkhof

Stagiair Digital Marketing

Hi! Na mijn minor in Nieuw-Zeeland ben ik in september aan de slag gegaan als Digital stagiair bij Traffic Today. Dit doe ik vanuit het laatste jaar van mijn studie Commerciële economie aan het Saxion in Enschede. Binnen deze studie heb ik mij gespecialiseerd in Sales & Marketing. De stage valt dus enigszins buiten mijn kennisgebied, maar een goede uitdaging ga ik zeker niet uit de weg. Leergierig, ambitieus en optimistisch is dan ook een omschrijving die bij mij past.

Binnen Traffic Today mag ik mij gaan oriënteren tussen de verschillende aspecten van digital marketing, waaronder SEO en e-mail marketing. Ik heb gekozen voor deze stageopdracht om mijn kennis op het gebied van marketing te verbreden naar het digitale aspect van het vak. Deze vorm van marketing is de afgelopen tijd erg hard gegroeid en zal dit de komende jaren ook blijven doen. Traffic Today sprak mij meteen vanaf de eerste ontmoeting aan. De goede werksfeer, het jonge team en de eindeloze kennis van digitale marketing maken de perfecte combinatie voor een mooie stageperiode.

Buiten mijn stage uren sta ik graag op het voetbalveld en in de sportschool. Voetballen doe ik voor de Vroomshoopse Boys in het tweede elftal, waarbij het er in de eerste en tweede helft net zo fanatiek aan toe gaat als in de derde. Ook naast het voetballen ben ik graag buiten bezig; hardlopen, hiken, en skiën doe ik dan ook graag. Uitdagingen en avonturen passen bij mij dus zijn skydiven, bungeejumpen en duiken met haaien inmiddels van het lijstje afgevinkt. In het weekend kan een biertje uiteraard niet ontbreken en spreek ik dan ook graag af met vrienden. Tot slot drum ik al vanaf jongs af aan, waarbij ik af en toe ook optreedt.

Ik kijk er erg naar uit om mij te ontwikkelen tot Digital Marketeer bij Traffic Today. De sfeer zit er nu al goed in en ik ben dus zeker optimistisch over de toekomst!