Lisa Mulder

Stagiaire Content Marketing

Hi, mijn naam is Lisa! Vanaf september 2023 ben ik begonnen aan mijn stage creative content. Ik studeer momenteel Creative Business aan het Saxion in Enschede en ik ben net begonnen aan mijn derde leerjaar. Tijdens mijn studie heb ik allerlei kanten van de creatieve sector kunnen ontdekken, maar mijn passie lag toch echt wel bij de specialisatie marketing.

Voornamelijk de creatieve kant van marketing heeft mij altijd erg aangetrokken, omdat ik vanaf jongs af aan ook al graag creatief bezig ben met zowel tekenen als schilderen. Tijdens schoolopdrachten merkte ik dat ik vaak creatieve klussen op me nam, zoals het grafisch ontwerpen en het schrijven van content.

Door de combinatie van content creatie en social media heb ik bij Traffic Today mijn ideale stageplaats gevonden. Wat maakte mij enthousiast over Traffic Today? Mijn eerste indruk was aan het begin gelijk goed. Er hangt een goede, gezellige sfeer waar je je gelijk op je gemak voelt. Daarnaast merk je ook gelijk dat er allemaal echte professionals werken die beschikken over veel kennis. Zo was na mijn sollicitatie de keuze om hier aan de slag te gaan ook gelijk gemaakt. Ik kijk erg uit naar de komende stageperiode en ben benieuwd wat er voor mij allemaal te leren valt!

Naast mijn studie houd ik ervan om concerten te bezoeken of lekker op het terras te zitten met mijn vriendinnen. Maar ook een avondje op de bank met een leuke film of goed boek vind ik heerlijk!