Lieke Nijhuis

Junior Content Marketeer

In februari 2020 begon mijn zoektocht naar een stage waar ik veel kon leren. Toen de vacature stagiaire creative content voorbij kwam bij Traffic Today was ik gelijk enthousiast. 20 weken lang heb ik mee mogen draaien binnen dit dynamisch bedrijf waar ik veel heb geleerd. Maar gelukkig is het leren nog niet voorbij! Sinds kort ben ik namelijk acht uur per week werkzaam bij Traffic Today. Dit is dan ook prima te combineren naast mijn studie Creative Business aan Saxion in Enschede.

Mijn voornaamste taak is het creƫren van content, waaronder het schrijven van blogs. De blogs schrijf ik voor verschillende klanten. Dit maakt de werkdag elke keer weer anders!

Maar het is niet alleen hard werken bij Traffic Today. Ik heb namelijk afgelopen periode verschillende (online) personeelsfeestjes mogen mee maken en een gezellige online kerstborrel! Gezellig is het dus zeker!

Naast het werk bij Traffic Today ben ik nog druk met mijn studie. In het weekend ben ik vaak te vinden met mijn vrienden. Bijna elk weekend staat er dan ook wel een bingo- of spelletjes avonden op de planning. Winnen gebeurd helaas zelden, maar het gaat om de gezelligheid, toch? Daarnaast kan jij mij vaak in de keuken vinden, ik vind het heerlijk om nieuwe gerechten uit te proberen en of course om op te eten!