Laura Winkel

Social Content Marketeer

Hi, aangenaam! Ik ben Laura Winkel, 24 jaar en kom uit Almelo. Sinds 2024 ben ik onderdeel van het innovatieve team bij Traffic Today. Met veel plezier heb ik de verhuizing van Deventer naar Enschede mogen meemaken. Een avontuur dat voor het hele team erg uitdagend was.

Laat ik mij even verder voorstellen! In 2021 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim voor de opleiding Communicatie. Dit was een intensieve en leerzame periode waarin ik veel kennis en vaardigheden heb opgedaan op het gebied van communicatie, online en offline marketing en media. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij diverse bedrijven om te ontdekken wat precies bij mij past. Deze periode van verkenning was essentieel voor mijn persoonlijke en professionele groei. Nadat ik een aantal jaar om mij heen heb gekeken naar wat ik daadwerkelijk wilde, ben ik uiteindelijk met Traffic Today in aanraking gekomen. En gelukkig was het een match van beide kanten! Momenteel ben ik werkzaam als social content marketeer bij Traffic Today Enschede.

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het schrijven van blogs, websiteteksten zoals landingspagina’s en het schrijven van campagnes. De diversiteit van werkzaamheden, klanten en collega’s maakt het werk bij Traffic Today extra leuk en interessant. Geen dag is hetzelfde, en dat houdt het spannend en uitdagend.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten; ik ben bijvoorbeeld iedere maandagavond te vinden bij de paarden en voordat ik naar kantoor ga, heb ik mijn eerste work-out in de sportschool er al op zitten. Daarnaast geniet ik ervan om te shoppen met vriendinnen of met een heerlijk drankje op een zonnig terras te zitten.

Bij Traffic Today voel ik mij zeker op mijn plek.  Het team is motiverend en gezellig, waardoor ik iedere dag met plezier naar werk ga. Kom gerust eens langs bij onze locatie in Enschede en proef de sfeer zelf!