Laura Siegers

Afstudeerstagiaire Content Marketing

Na het afronden van mijn mbo-opleiding Marketing & Communicatie, wist ik meteen dat ik nog niet klaar was om fulltime te gaan werken. Daarom begon ik aan de opleiding Communicatie op de HAN in Nijmegen. Helaas verliep het eerste jaar niet zoals ik zelf voor ogen had en ben ik in April gestopt om na te denken wat ik verder met mijn leven wilde gaan doen. Toch heb ik daarna de keuze gemaakt om alsnog verder te gaan studeren, namelijk met de opleiding Commerciële Economie aan het Saxion in Enschede. In dit geval verliep mijn eerste studiejaar totaal anders als op de HAN en heb ik direct mijn propedeuse weten te behalen.

Tijdens mijn zoektocht naar een stage kwam ik op een Instagram advertentie van Traffic Today terecht voor ´Stagiair Content Marketing´. Dit sprak mij direct aan, omdat ik wel echt op zoek wilde gaan naar een stage waar ik creatief kan zijn en toch dat stukje communicatie en schrijven weer op kon pakken wat ik juist zo leuk vond aan de opleiding Communicatie.

Na het eerste gesprek had ik meteen een goed gevoel bij Traffic Today en in de afgelopen weken is dit gevoel bevestigd. Ik voel mij steeds meer thuis binnen het team dankzij de gezelligheid en de behulpzaamheid van mijn collega´s. Het gaat zelfs zo goed, dat ik mijn stageperiode ga verlengen en hier ook blijf om af te studeren. Tijdens de stage houd ik mij onder andere bezig met het schrijven van linkbuildingblogs en categorieteksten, maar ook maak ik wekelijks met veel plezier verschillende TikTok´s.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden. In het weekend ben ik vaak samen met mijn vrienden te vinden in één van onze favoriete kroegen in Groenlo. Mocht je mij daar een keer op willen zoeken, kijk dan vooral eerst even bij het shotjes rad! Tussendoor probeer ik nog weleens een festival mee te pakken en tijd door te brengen in de sportschool.

Ik kijk erg uit naar mijn ontwikkelingen tijdens mijn stage, zowel op persoonlijk, als op professioneel vlak. En wie weet wat dit mij in de toekomst oplevert!