Hey, ik ben Koen. Na een beetje een zwervend studieverleden, waar ik nooit precies wist wat ik wou, kwam ik terecht op het Windesheim in Zwolle. Ik volg daar de opleiding Communicatie. Ook binnen mijn studie wist ik lang niet altijd wat ik wou; ik weet dat nu ook nog niet helemaal zeker. Het is nog altijd een beetje zoeken wat ik nou precies leuk vind om te doen, en wat ook juist niet. Bij Traffic Today ben ik werkzaam als Stagiaire Creative Content, wat betekent dat ik mij vooral bezig houd met het schrijven van teksten. Ik vind het fijn dat Traffic Today mij de mogelijkheid biedt om mijzelf op dit gebied te ontwikkelen.

Ik vind het vooral erg leuk om met tekst bezig te zijn. Als kind las ik alle boeken van “Koen Kampioen” (met zo’n naam moest ik wel), nu kan ik nog altijd erg genieten van de teksten van schrijvers zoals bijvoorbeeld Spinvis. Ik wil mijzelf zeker niet met deze namen vergelijken, maar het voelt toch leuk dat ik met een beroep bezig ben waar ik ook met tekst bezig kan.

Binnen een werkplek vind ik het fijn om een serieuze sfeer te hebben, die tegelijkertijd ook gezellig is. Vanaf het moment dat ik bij Traffic Today binnen kwam merkte ik dat dat helemaal goed zat, want waar iedereen niet bang is om hard te werken, is er ook genoeg tijd om gezellig een praatje aan te gaan met degene die naast je zitten.

Buiten mijn studie en stage om vind ik het erg leuk om met vrienden gezellige dingen te doen, zoals een lekkere BBQ bij goed weer. Ook vind ik het erg leuk om lekker buiten te longboarden, en vind ik het ook erg leuk om naar concerten of festivals te gaan. Mocht je een lekker nummertje hebben, tik me dan gerust aan om hem te laten horen!

Koen schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!