Koen Dommerholt

Digital Marketeer

Na het afronden van de opleiding Bedrijfseconomie, wist ik al direct dat het leven voor mij meer in petto heeft dan balansen en resultatenrekeningen… Aan de slag in het financiële werkveld heb ik dan ook al snel aan de kanten geschoven voor hetgeen waar echt mijn passie ligt: digital marketing!

Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij een marketingbureau in Wierden, was het tijd om het vertrouwde Wierden te verruilen voor Deventer. Een nieuwe, toffe uitdaging die ik met beide handen heb aangepakt. Aan de slag bij een groot bureau met 70+ collega’s, is niet iets wat ik gewend was. Maar na de eerste dagen voelde ik mezelf gelijk al thuis. Samen lunchen, een potje FIFA in de Chill Room, pizzasessies en niet te vergeten: in mijn tweede week direct met het hele team naar de Ardennen. Zeker wel dé ideale manier om alle collega’s te leren kennen!

Naast werken vind ik het heerlijk om samen met mijn vriendin op reis te gaan en nieuwe landen / culturen te ontdekken. Ook drink ik graag met mijn vrienden een (speciaal) biertje op het terras, sta ik graag op een festival of op het veld tijdens een voetbalwedstrijd. En niet te vergeten, ik kom ook nog geregeld op de koffie bij mijn familie en mijn hond Twirre (die overigens gek is op aandacht).

 

Mijn grootste hobby? Voetbal. Sinds kleins af aan ben ik wekelijks op het voetbalveld te vinden bij SVZW in Wierden. Vroeger in de hogere elftallen, maar de laatste jaren speel ik met mijn vrienden in de Kelderklasse (het laagste van het laagste), waar de derde helft misschien nog wel belangrijker is dan de eerste en tweede. Als ik niet bij SVZW ben, kun je mij waarschijnlijk wel vinden bij Heracles Almelo. Naast dat ik als supporter bij elke thuiswedstrijd aanwezig ben, maak ik ook deel uit van de BusinessClub en het BusinessTeam van Heracles. Oh, en ik probeer ook wekelijks een paar keer naar de sportschool te gaan, aangezien de trainingen van mijn eigen team nog weleens worden afgelast.

Het leuke aan het werken bij Traffic Today? Elke dag aan de slag gaan voor verschillende klanten, (persoonlijke) doorgroeimogelijkheden en de gezelligheid op kantoor. Naast het werken, wordt er natuurlijk ook genoten tijdens vrijmibo’s, kwartaaluitjes en de jaarlijkse weekendjes weg. Work hard, play hard!