Kimberley Vehof

Afstudeerstagiaire Content Marketing

Tijdens mijn eerste stage bij een digital marketing bureau in Twente heb ik mijn kennis kunnen verbreden en een passie voor het schrijven gekregen. Nu ik als parttimer voor Traffic Today aan het werk ben, wordt dit gevoel alleen maar versterkt. Omdat ik al meer dan mijn halve leven in Duitsland woon, schijf ik zowel Nederlandse als Duitse content wat het voor mij extra leuk en afwisselend maakt. Na mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie ben ik van plan mij verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing en ik hoop dit te kunnen combineren met mijn grafische background.

In mijn vrije tijd hou ik ervan in de keuken te staan en daar mijn creativiteit op los te laten. Het uitproberen van nieuwe recepten en het experimenteren met ingrediënten totdat er uiteindelijk een heerlijk gerecht op tafel staat. Dat is tot nu toe altijd wel aardig goed gelukt. Mocht je dus een keer niet weten wat je wilt koken, ben je bij mij aan het juiste adres voor tips 😉

Het weekend betekent voor mij gezelligheid: Een leuke avond met de familie of een mojito drinken met vrienden, daar word ik blij van. Maar ik vind het ook heerlijk op te bank te ontspannen met een paar snacks, een leuke Netflix serie en wat kaarsjes aan.

Kimberley schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!