Kim Ten Bras

Digital Marketeer

Hi!

Er leiden meerdere wegen naar Deventer. Mijn weg liep van Barcelona naar Bali naar uiteindelijk het kantoor van Traffic Today in Deventer. Hier houd ik mij vooral bezig met (Technische) SEO en een stukje CRO. Voor mij betekent dat vooral dat ik mij in de websites van klanten verdiep en uitzoek hoe we de gebruiker nog beter kunnen bereiken, helpen en overtuigen.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan een creative business opleiding. Ik was ervan overtuigd dat ik filmregisseur wilde worden omdat ik enthousiast werd van verhalen en de emoties die daarbij komen kijken. Hoe je men daarmee kunt kunt triggeren, overhalen en meenemen.

Na verschillende studieprojecten en op verschillende plekken werkervaring op te hebben gedaan kwam ik er al snel achter dat dat ook op andere manieren kan en dat verhalen overal inzitten. Ik werd enthousiast van de verhalen in marketing en communicatie van organisaties en ging aan de slag als freelancer in branding en websites. Dat heeft mij veel vrijheid gegeven om met verschillende aspecten van de marketing- en communicatiewereld te werken. En, natuurlijk, om te werken waar ik wilde. En dat doe ik toch het liefst daar waar de zon schijnt.

Na een aantal jaar heb ik de keuze gemaakt om mij meer te focussen op een aspect die mij goed ligt en zo ben ik terechtgekomen bij Traffic Today. Ook hier ervaar ik veel vrijheid omdat de organisatie veel waarde hecht aan ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Hoewel ik in de winter de temperaturen mis van Barcelona en Bali, word ik ook erg blij van de zonnetjes op kantoor in Deventer, oftewel de leuke collega’s van Traffic Today!