Jordy Frans

Business developer

Hi! Mijn naam is Jordy en woon samen met mijn vriendin en hond Kamil in Antwerpen.

Ik ben ontzettend enthousiast om sinds 1 april deel uit te maken van dit dynamische team en kijk ernaar uit om Traffic Today in België mee op de kaart te zetten.

Als Sales & Account Manager bij Traffic Today zal ik mij richten op het creëren van langdurige relaties met onze klanten en het realiseren van hun digitale doelstellingen. Ik heb ruime ervaring als online marketeer en kan mijn kennis nu gebruiken om mee te denken met onze klanten. Omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen binnen mijn interessegebied, was de overstap naar sales en accountmanager bij Traffic Today de volgende logische stap in mijn carrière. Ik geloof dat een goede samenwerking de sleutel is tot succes, en ik ben ervan overtuigd dat we samen geweldige resultaten kunnen behalen voor onze klanten.

 

Naast mijn werk heb ik diverse hobby’s die mij helpen om een gezonde balans te vinden tussen werk en ontspanning. Zo houd ik erg van boulderen, wakeboarden en racen. Ik geniet van de adrenaline en uitdagingen die deze sporten met zich meebrengen en ik vind het heerlijk om mijzelf hierin uit te dagen. Daarnaast ben ik ook actief als DJ en speel ik graag op feesten en evenementen.

Ik kijk er enorm naar uit om te werken aan de groei van Traffic Today en onze klanten.

Hopelijk spreken we elkaar snel!