Jordin Holsappel

Content Marketeer

Na mijn studie Tourism Management en de daaropvolgende wereldreis kwam ik weer terecht in Nederland. Ik begon met een traineeship in de online marketing wereld en in deze tijd kreeg ik een melding van een vacature bij Traffic Today op LinkedIn. Ondanks mijn achtergrond in het toerisme vond ik de vacature erg interessant en hapte ik gelijk toe.

Tot mijn grote vreugde matchte het van beide kanten, waardoor ik in juni 2021 ben begonnen als Content Marketeer. Het eerste dat mij opviel bij het binnenlopen van het kantoor was de gemoedelijke sfeer. Mensen maken een dolletje met elkaar en zijn erg gezellig. Maar wanneer er gewerkt moet worden, wordt er ook hard gewerkt!

Als Content Marketeer ben ik verantwoordelijk voor de teksten van websites, blogs, campagnes etc. Ik probeer mensen mee te nemen in het verhaal van de klant. Met een grote diversiteit aan klanten is mijn werk heerlijk veelzijdig. Ik leer er niet alleen veel van; ik haal er ook nog eens veel voldoening uit! Persoonlijke ontwikkeling wordt hier gestimuleerd en kennis wordt met elkaar gedeeld. Hierdoor blijven we als online marketingbureau groeien. Met mijn creativiteit en passie voor schrijven hoop ik nog lang betrokken te zijn bij Traffic Today!

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met sporten. Ik voetbal drie keer in de week bij onze lokale voetbalvereniging. Zaterdags eerst fanatiek de wedstrijd spelen, om daarna met de jongens gezellig een biertje te drinken in de kantine. Ook ben ik een groot liefhebber van muziek. Spotify en YouTube staan bijna 24 uur per dag aan en voor mijn favoriete band wil ik nog weleens een reis naar het buitenland maken.