Jesse van der Vegt

Digital Marketeer

Na de middelbare school wist ik dat ik wat met marketing wilde doen. Logisch dat ik koos voor de opleiding Commerciële Economie, met een specialisatie in marketingmanagement. Tijdens deze studie werkte ik bij een sportzaak in de online marketing, waar ik kennis heb gemaakt met meerdere disciplines en ontdekte dat mijn ambitie ligt bij Google Advertising.

Na mijn studie begon ik toch eerst in de sales bij een webbouwer en hielp ik ondernemers aan resultaatgerichte websites. Het was een leerzame periode, maar na een tijdje kwam ik erachter dat ik de online marketing miste. Ik wist dat ik bij een online marketingbureau wilde werken om voor diverse klanten in verschillende branches te kunnen werken.

Ik kende Traffic Today van naam en kwam toevallig een vacature tegen die precies bij mijn wensen paste: Digital Marketeer met een focus op Google Ads. De gesprekken bij Traffic Today bevestigden mijn gevoel; ik vertrok elke keer vol enthousiasme en energie. De leergierige cultuur, waarin kennisdeling en ontwikkeling centraal staan, sprak me enorm aan.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in Ommen of Zwolle te vinden voor een terrasje of een lekker hapje eten. Zelf koken kan ik ook van genieten, maar dan wél Italiaanse gerechten. Sinds mijn 15e ben ik een trouwe bezoeker van de sportschool, waar ik nog steeds vier keer per week train. Bovendien schroom ik niet van een feestje of festival op zijn tijd. Ik kijk ernaar uit om bij Traffic Today niet alleen professioneel te groeien, maar ook veel gezelligheid mee te maken!