Jesse Kuiper

Stagiair Digital Marketing

Nadat ik afgestudeerd ben op het MBO was ik op zoek naar een HBO opleiding die mij erg aansprak. Zo ben ik dus uiteindelijk terechtgekomen bij de opleiding ‘Ondernemerschap & Retailmanagement’ op het Saxion hier in Deventer. Na het afronden van mijn eerste jaar was ik zoekende naar een stagebedrijf dat bij mij en mijn ambities past.

Zelf was ik altijd al gefascineerd door de online wereld en wat er allemaal wel niet mogelijk was op dit gebied. Daarom leek het mij dus vanzelfsprekend om een stage te gaan zoeken die hierbij aansluit. Zo kwam ik dus al snel uit bij Traffic Today, online beschreven als een jong en gedreven bedrijf met veel mogelijkheden en genoeg om te leren.

Nadat ik zag dat er een vacature was als stagiair Digital Marketing ben ik niet langer gaan wachten en heb ik gelijk actie ondernomen. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en na het bezoekje aan Traffic Today was ik nog enthousiaster. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis te verbreden bij dit bedrijf en mezelf te gaan ontwikkelen op het gebied van SEO/SEA, linkbuilding, social advertising en het creëren van content.

Buiten mijn stage ben ik een aantal dagen in de week te vinden in de sportschool en voetbal ik op zijn tijd wel eens een wedstrijd. Ook kan ik er erg van genieten om af en toe een festival mee te pakken en in het weekend het terras op te zoeken of een avondje te stappen met wat vrienden.