Jaron Hulsink

Advertising Marketeer

Na wat jaren ervaring in de sales, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging: het digitale marketinglandschap. Mede door nevenactiviteiten ben ik erachter gekomen dat ik veel meer voldoening uit dit stukje commercie haal.

Door wat oriëntatie op het internet kwam ik uiteindelijk uit bij Traffic Today. De warme uitstraling op hun website en socials gaf mij een directe aanleiding om te solliciteren bij deze digital marketing agency. Inmiddels ben ik bij Traffic Today begonnen als Digital Marketing Trainee. Dit is de perfecte manier om mijn kennis nog meer een boost te geven, in combinatie met mijn leergierigheid. In het traineeship maak ik kennis met de fijne kneepjes van o.a. SEO, SEA en Content Marketing.

Buiten mijn werktijden sta ik ook zeker niet stil. Regelmatig ben ik op het voetbalveld en in de gym te vinden, en ben ik sinds twee jaar ook helemaal verliefd op het (après) skiën. Daarnaast maak ik graag uitstapjes met mijn vrienden naar festivals, verschillende steden of drink ik een borrel met ze in het café.

Inmiddels kan ik al erg genieten van de positieve en gezellige sfeer die heerst binnen Traffic Today. Ik weet zeker dat ik door middel van het traineeship hier op de juiste plek ga belanden. Traffic Today is voor mij nu al de perfecte match.