Jan van Egmond

Stagiair Digital Marketing

Voordat ik anderhalf jaar geleden aan mijn studie commerciële economie ben begonnen werkte ik als sales manager bij NVNO in Nijkerk. Mijn werkzaamheden daar heb ik veel van geleerd, dit neem ik mee in mijn studie. Het toepassen van mijn vaardigheden in de praktijk is dus iets waar ik reeds kennis mee gemaakt heb, en hier heb ik elke dag nog profijt van.

Het eerste jaar van mijn studie was knap pittig vanwege de beperkende Corona maatregelen. Maar een goed begin is het halve werk, en met die instelling heb ik mijn propedeuse binnen dit eerste jaar weten te behalen. Ik kwam er achter dat mijn hart sneller ging kloppen wanneer het over marketing gaat. Ik kan uren praten over verschillende strategieën of de psychologie achter koopgedrag.

Daarom heb ik gekozen voor het profiel marketingcommunicatie. Zo kan ik de benodigde vaardigheden voor dit vakgebied verder ontwikkelen en waar nodig fine tunen. Met als doel om later aan de slag te kunnen als manager van een marketingafdeling en ondernemer.

Tijdens het tweede jaar van mijn studie heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij een organisatie naar keuze. Ik heb gekozen voor een stage als SEO marketeer bij Traffic Today. Ik wil mijn vaardigheden op het gebied van online marketing graag ontwikkelen. Traffic Today is voor mij de ideale plek hiervoor. De uitgebreide kennis op het vakgebied en de bedrijfscultuur hebben mij in positieve zin verrast! Ik kijk uit naar de komende weken van mijn stage en hoop nog veel te leren.