Illyane Nagtegaal

Stagiaire Content Marketing

Nadat ik mijn Mavo had afgerond, ben ik in 2020 gestart met de opleiding Mediavormgever aan het ROC van Twente in Enschede. De studie is erg veelzijdig, waardoor ik veel mogelijkheden heb tot de arbeidsmarkt. Ik heb kennis gemaakt met de vier verschillende uitingen binnen mijn opleiding: grafisch vormgeven, animatie, webdesign en audiovisueel. Vanaf het begin sprak grafisch vormgeven en animatie mij het meeste aan, waardoor ik in het tweede leerjaar heb gekozen mijn kennis te verbreden op animatie vlak.

Toen de tijd van stage aanbrak, vond ik het lastig een passende stageplek te vinden. Uiteindelijk kwam Traffic Today op mijn pad waar ik met een warm welkom werd ontvangen als stagiair content marketing. Een compleet andere branche, maar voor mij een nieuwe richting met verschillende uitdagingen.

Traffic Today biedt mij de mogelijkheid mijn interesses te ontdekken en nieuwe dingen te leren, maar ook aspecten uit mijn opleiding naar voren te laten komen zoals grafisch vormgeven. Tijdens mijn stageperiode houd ik me bezig met content, zoals het schrijven van teksten en het vormgeven van social media advertenties.

Ik geniet erg van reizen in het buitenland, dit doe ik dan ook het liefst zo veel mogelijk. Tijdens mijn vakanties vind ik het leuk de natuur en cultuur te ontdekken en te fotograferen om deze mooie momenten vast te leggen. Ik vind het leuk in het weekend met vrienden naar het terras te gaan of een feestje bij te wonen. Daarnaast laat ik eens in de zoveel tijd mijn creativiteit los bij het tekenen en schilderen.