Hannah Hoekerswever

Content Marketeer

Hoi, mijn naam is Hannah en ik ben werkzaam als content marketeer. Ik ben recentelijk afgestudeerd van de studie Creative Business en nu is het tijd om de markt op te gaan. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik altijd bezig ben met marketing en ook graag meedenk over hoe je bedrijven visueel goed zichtbaar kunnen zijn.

Per toeval kwam ik Traffic Today tegen via een Facebook-advertentie. Ik was net bezig met oriënteren naar een baan dus ik besloot te reageren en nu zitten we hier.

Binnen mijn functie ben ik verantwoordelijk voor alle visuele content. Ik ben dus altijd bezig met het creëren van content.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, leuke dingen doen met vrienden en fotografeer ik graag.

Traffic Today is een bedrijf waar er goed wordt geluisterd naar de medewerker en de behoeftes die de medewerker heeft. Al gauw trok ik aan de bel dat ik binnen de functie Content Marketeer wat meer grafische/fotografie werkzaamheden zou willen en binnen een aantal dagen waren veel collega’s op de hoogte en had ik mijn eerste taken. Je merkt dat de sfeer onderling ook erg goed is. Zo worden er buiten het werk om ook voldoende uitjes georganiseerd. Traffic Today omschrijf ik als innovatief, dynamisch en jong. Je merkt dat we als team graag wat moois willen neerzetten.

Voor nu hoop ik dat ik bij Traffic Today onze klanten mag helpen visueel zichzelf nog beter te presenteren en daarnaast samen met het team mooie resultaten te behalen.