Fleur Abbink

Stagiaire Creative Content

Hi Ik ben Fleur! Ik ben 20 jaar oud en sinds 2019 studeer ik International Business aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Ik maak deel uit van het Traffic Today contentteam als ‘Stagiaire Creative Content’.

Toen ik op zoek was naar een stageplek, vond ik het belangrijk om in jong marketing bedrijf terecht te komen. Omdat ik tijdens mijn studie merkte dat ik onderwerpen, zoals ‘marketing’, en ‘business communicatie’ het leukst vond. Tijdens de zoektocht voor een stageplek kwam Traffic Today bovenaan mijn lijstje terecht op LinkedIn. De sterke content op de website en de socialmediakanalen maakte me erg enthousiast om te solliciteren.

Dezelfde dag kwam ik meteen op gesprek, en besloot ik ook om het team te joinen. Traffic Today paste simpelweg het beste bij mij. Dit merkte ik ook meteen in de eerste week. Ik had het snel naar mijn zin. Als ‘Creative Content Stagiair’ ben ik zoal bezig met content schrijven, social media support, en keyword research. Ook ben ik van plan om mee te kijken bij andere teams, om zo het bedrijf beter te leren kennen.

 

Wanneer ik niet op stage ben, hou ik ervan om te koken, nieuwe recepten uit te proberen, maar ook mezelf ontwikkelen geeft me energie. Talen leren is ook echt mijn ding, mijn studie is volledig in het Engels en als specialisatie heb ik Spaans geleerd. Ik vind dat je culturen het beste leert kennen door de taal en de authentieke gerechten. Toen ik mijn minor in Valencia heb gedaan heb ik deze passie nog verder ontwikkeld.

 

Na een half jaar in Spanje te zijn geweest, is stage lopen bij Traffic Today een frisse nieuwe uitdaging. Ik weet zeker dat ik hier een hele leuke tijd ga hebben, waar ik veel nieuwe skills kan ontwikkelen!