Femke van den Berg

Hi, mijn naam is Femke! In 2018 heb ik mijn diploma marketing en communicatie behaald, daarna was het tijd om een hbo studie te kiezen. Die keuze vond ik lastig en heb daarom besloten een tussenjaar te nemen. Na lang zoeken vond ik de studie creative business die ik nu al 3 jaar volg aan het Saxion in Enschede. Ook binnen de studie was ik nog opzoek naar wat ik nou echt wilde. Ik koos voor de specialisatie journalistiek.

Ik was opzoek naar een uitdagende stage bij een jong bedrijf. Ik ben nog zoekende naar waar nou echt mijn kwaliteiten liggen en waar juist minder. Bij Traffic Today krijg ik de kans om daar achter te komen door me bezig te houden met veel verschillende aspecten. De komende 5 maanden ga ik het content team versterken als stagiair creative content. Dit houdt in dat ik me onder andere bezig ga houden met het schrijven van blogs, linkbuilding en het bijhouden van de socials.

Toen ik aan mijn studie begon, ruilde ik het ouderlijk huis in voor een kamertje in Enschede, waar ik nu veel tijd doorbreng met mijn huisgenoten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, daar ben ik sinds kort mee begonnen. Ik bak er nog niet zoveel van, maar dat komt vast nog wel ;). Verder vind ik het heerlijk om met vrienden terrassen af te struinen, festivals te bezoeken en stedentrips te maken!

Ik heb enorm veel zin in de komende maanden en ben ervan overtuigd dat ik bij Traffic Today veel zal leren!