Felix Rensner

Online Marketeer

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en ben geboren in Hamburg. Nadat ik naar Nederland ben verhuisd, heb ik besloten om Communicatiewetenschap te gaan studeren.

Al tijdens mijn studies was ik vooral geïnteresseerd in aspecten van Online Marketing zoals Content Marketing en SEO. Bij Traffic Today combineer ik nu beide elementen om zo op een efficiënte manier klanten uit vele verschillende branches te kunnen helpen.

Door mijn Duitse achtergrond en mijn kennis van de Duitse markt,  de taal en de cultuur help ik de internationale klanten van Traffic Today om hun doelen op de Duitse markt te bereiken.

Wat mij bij Traffic Today vooral aanspreekt is de combinatie van deskundigheid en leergierigheid. Kennis wordt met elkaar gedeeld en je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en van elkaar te leren.

Ik ben een fanatieke voetbalfan en volg de wedstrijden van mijn favoriete ploeg vaak in het stadion. Verder ben ik ook graag zelf sportief bezig en ga ik regelmatig joggen. Op rustigere avonden kijk ik samen met mijn vriendin graag een filmpje of ga ik voor een spannend potje FIFA.