Esmee Uiterwijk

Digital Marketeer

Hi! Even voorstellen: ik ben Esmee en in september 2022 ben ik begonnen als Trainee.

Marketing trok mij al een lange tijd. Daardoor ben ik mij gaan verdiepen in een passende opleiding en zo kwam ik uit bij de deeltijdstudie Commerciële Economie aan de HAN in Arnhem. Het tweede jaar heb ik gekozen voor de specialisatie Online Marketing. In mijn zoektocht naar een passende werkplek om de theorie die ik leer op school te kunnen toepassen in de praktijk wees iemand mij op Traffic Today. Ik raakte meteen enthousiast door de berichten die zij deelden via sociale media en na het bekijken van de website besloot ik contact te zoeken. Al snel mocht ik langskomen op kantoor om kennis te maken. En nu maak ik deel uit van het ontzettend leuke team!

Traffic Today biedt mij de mogelijkheid een traineeship te volgen als starter in de online marketingwereld. In 4 maanden word ik klaargestoomd voor een baan als Digital Marketeer. De online wereld is constant in ontwikkeling en biedt eindeloze mogelijkheden. Traffic Today leert mij middels dit traineeship alle fijne kneepjes van het vak.

Ik leer van alle specialisten over alle expertises binnen de online marketing. Aan het einde van dit traineeship zal ik kiezen welke expertise ik verder wil ontwikkelen.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Traffic Today. Iedereen staat open om elkaar te helpen en iedereen staat open om zijn/ haar kennis te delen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Traffic Today en er wordt gekeken naar de kwaliteiten van ieder individu om zo gezamenlijk het doel te bereiken. Naast hard werken, wordt er altijd wel een dolletje gemaakt op de werkvloer. Daardoor heerst er een gezellige werksfeer.

Naast werktijd houd ik ook van gezelligheid. Ik ben graag met familie en vrienden. Ook ben ik altijd in voor een feestje. Dansen is een hobby van mij. Ik heb de salsa leren dansen en de bachata leren dansen staat nog op mijn to-do lijstje! Ik waan mij graag op het zonnige Cuba. 🌴