Emma Schoenmakers

Trainee Advertising

Na mijn prachtige wereldreis door Centraal-Amerika en Hawaii ben ik op zoek gegaan naar een mooie kans in de marketing en al snel kwam ik bij Traffic Today terecht. Een bedrijf met een jong, gedreven team waar groei, ontwikkeling en plezier voorop staan. Voor mij is het een perfecte match! Hier ben ik in maart 2023 begonnen als Advertising Trainee waar ik alle ins en outs van Google Ads mag leren.

Tijdens mijn master Marketing Intelligence & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik al veel van marketing mogen leren. Om mijn skills te verbreden heb ik destijds bij een marketingbureau stage gelopen waar ik al kennis heb mogen maken met Search en Socials Ads. Dit vond ik zo interessant, dat ik hier graag in door wilde ontwikkelen. Dan is een traineeship bij een bedrijf zoals Traffic Today perfect omdat ik hier dat kan ontwikkelen en toepassen.

Juist de diversiteit van verschillende bedrijven en projecten is waar ik voldoening en de uitdaging uithaal. Ik ben zelf ook datagedreven en analytisch waardoor Search Ads een mooie aansluiting geeft. Daarnaast lijkt het mij tof om op den duur mijn eigen klanten te mogen spreken en beheren. Er zijn hier genoeg doorgroeimogelijkheden om dat te kunnen doen!

Mijn hobby’s lopen vrij uiteen. Ik vind namelijk klassieke auto’s prachtig en ik doe dan ook graag mee aan rally’s en evenementen in het binnen- en buitenland. Daarnaast vind ik jazzdance, het maken van mode en samen zijn met mijn vriend super leuk om te doen. Je kan ook altijd rekenen op dat ik meega naar alle sociale gelegenheden die er zijn. Daarom zijn de vrijmibo’s, het jaarlijkse weekend weg (dit jaar de Ardennen) en de kwartaaluitjes van Traffic Today iets wat ik voor geen mogelijkheid zal willen missen!