Emma Damstra

Trainee Advertising

Hola! Ik ben Emma en ik begon mijn tijd bij Traffic Today in februari 2023. Als Marketing Trainee verdiepte ik me in uiteenlopende SEO, SEA en project management vraagstukken, zodat ik uiteindelijk de beste keuze kon maken in dit vakgebied.
Traffic Today is een jonge, creatieve en ambitieuze onderneming waar zowel persoonlijke als zakelijke groei hoog in het vaandel staat. Dit is dan ook de reden dat ik heb gekozen om mijn traineeship bij Traffic Today te volgen.

Voor mijn carrière bij Traffic Today begon, heb ik aan de hogere hotelschool in Apeldoorn gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen om twee keer in het buitenland te werken en studeren: een ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Het mogen werken met mensen uit verschillende culturen en gewoontes geeft mij veel energie. Reizen is dan ook een mijn grootste hobby’s.

Door mijn interesse in verschillende culturen startte ik mijn carrière bij het grote Zweedse modemerk NA-KD in Amsterdam. Na veel geleerd te hebben begon het van binnen wel weer te kriebelen om richting het oosten te verhuizen.

Naast mijn leuke baan en reizen probeer ik een keer per jaar naar Barcelona te bezoeken. Omdat ik er heb gewoond voelt dit toch een beetje als thuis komen.