Elke Bonhof

Stagiaire Marketing

Hi, ik ben Elke! Naast mijn opleiding Creative Business op het Saxion in Enschede heb ik ook twee eigen bedrijven. Deze bedrijven heb ik opgestart tijdens mijn opleiding. De bedrijven op mijn naam zijn E-socialz en BB event. E-socialz is een social mediabureau waarin ik content maak voor bedrijven en ze help bij de sociale media platformen. Bij deze onderneming gebruik ik mijn kennis en ervaring door de door mij afgeronde minor fotografie aan de fotovakschool in Apeldoorn. BB event is een VOF waarbij ik in samen met mijn compagnon events organiseer van top tot teen. De events zijn erg uiteenlopend, maar richten zich voornamelijk op bedrijven.

Bij Traffic Today ga ik drie dagen per week aan de slag voor team Violet in de richting content. Hier ligt mijn passie en kracht. De andere twee dagen ga ik aan de slag voor mijn eigen ondernemingen. Tijdens mijn stage in dit gezellige en sfeervolle bedrijf wil ik graag worden meegenomen in de verschillende processen die komen kijken bij een marketing bureau.

Denk hierbij aan online zichtbaarheid zoals SEO en inspelen op statistieken, maar ook conceptueel denken en online groeien op sociale media. Na mijn stage hoop ik veel nieuwe dingen te leren zodat ik deze na mijn stage kan toepassen bij mijn eigen ondernemingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ook ben ik graag omringd door dieren. Dieren hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld waardoor ik ook een MBO opleiding dierenartsassistente heb behaald. Thuis hebben wij 3 labradoodles en 4 cavia’s waar ik ontzettend gek op ben.