Charlotte Hommel

Content Marketeer

Na mijn opleiding had ik eigenlijk geen idee wat ik wilde. Zo ben ik wat gaan ronddwarrelen in de bankenwereld en werkte ik als recruiter. Na een aantal jaren heb ik de conclusie getrokken dat ik hier niet gelukkig van werd. Ik had al wat mogen proeven van het schrijven van LinkedIn posts en blogs bij mijn vorige werkgever. Door die ervaring wist ik dat ik graag de stap wilde maken om als Content Marketeer te gaan werken. Mijn avontuur heeft mij bij Traffic Today gebracht en daar ben ik nog elke dag erg blij mee.

Elke dag is weer anders bij Traffic Today, omdat je voor zoveel verschillende klanten werkt. Elke klant heeft weer andere behoeften en een andere aanpak nodig. Ik word telkens uitgedaagd om mijn creativiteit hierop los te laten. Bij Traffic Today krijg je ook alle ruimte om je te ontwikkelen en nieuwe werkzaamheden op te pakken. Super leerzaam!

Niet alleen de werkzaamheden en de toffe projecten, maar ook de collega’s maken het werken bij Traffic Today zo leuk. Iedereen is jong, enthousiast en behulpzaam. De neuzen staan dezelfde kant op en we leren graag van elkaar. Daardoor is de sfeer ontzettend goed en dat merk je vanaf moment één. Weken voor mijn eerste werkdag begon, werd ik al meegevraagd voor allerlei leuke uitjes met het team!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om mijzelf uit te dagen en te blijven leren. Zo volg ik graag cursussen, zoals coaching, fotografie, Qigong of een kookcursus. Op fysiek vlak ben ik ook altijd op zoek naar uitdagingen. Op dit moment ben ik druk bezig met een hardloopschema. Op de bank hangen en knuffelen met mijn katten vind ik overigens ook heerlijk. Om mijn wereld te verbreden, maak ik elk jaar wel een reis. Dit kan dichtbij zijn of verder weg. Zo ga ik eind 2023 naar de andere kant van de wereld. Rondreizen met een camper in Nieuw-Zeeland, dit is echt een droom die uitkomt.

Charlotte schreef de volgende

Blogs

Kennis is macht maar kennisdeling is kracht. Onze kennis delen we graag met jou, onze klant en de hele markt!