Chantal Sanders

Digital Marketeer

Als student op zoek naar een interessante stage kwam ik het pand binnen. Dat was dan ook precies wat Traffic Today mij kon bieden: een erg leerzame, maar ook gezellige stageperiode volgde. Hier zijn de eerste stenen voor mijn online marketing ervaring gelegd! Na mijn stage ben ik bij Traffic Today blijven werken als Junior Online Marketeer. Zo kon ik de fijne kneepjes van het vak leren, terwijl ik de opleiding Commerciële Economie afrondde. Na het behalen van mijn diploma, ben ik als Online Marketeer en Projectmanager aan de slag gegaan.

Naast mijn baan bij Traffic Today vind je mij 3 keer in de week op het voetbalveld. Ik zit al vanaf m’n achtste op voetbal en ben erg fanatiek als laatste man in het veld. Helaas zat een carrière als profvoetballer er niet in, maar met online marketing kun je ook scoren toch? 😉 Al is mijn voetbalcarrière op amateurniveau blijven haken, als je mij over voetbal hoort praten denk je wellicht dat ik op topniveau actief ben. Ik kan hier uren over praten en kan totaal niet tegen mijn verlies. Mijn wil om te winnen uit zich niet alleen op het voetbalveld, ook met andere spelletjes of weddenschappen ben ik (te) fanatiek. Leuk detail: ik won afgelopen jaar de dartpoule van Traffic Today!

Deze mentaliteit vertaalt zich ook in mijn werkzaamheden bij Traffic Today. Goede campagneresultaten, daar krijg ik energie van! Gezamenlijk met klanten kijken hoe we een campagne kunnen opzetten om verkeer aan te trekken, maar natuurlijk ook te laten converteren. Zodat we als een team samen kunnen scoren.

Samen is iets wat ook veel terugkomt bij Traffic Today. Het team van collega’s is namelijk erg betrokken. Naast de gezamenlijke acties om de beste resultaten te behalen, is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid. Eén van de momenten die me dan ook het meest is bijgebleven, is de trip met het hele team naar Praag. Weinig slaap, lekker eten en gezelligheid, een teammoment om niet snel te vergeten.