Chaimae Meqrot-Maskoul

Digital Marketeer

Mijn nieuwe uitdaging bij Traffic Today is begonnen in maart 2023 en daarom stel ik mij graag even voor. Mijn naam is Chaimae Meqrot Maskoul, een echte tongbreker (al zeg ik het zelf). Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man in Lochem.

Na heel wat jaren te hebben gewerkt met diverse klanten, was ik op zoek naar een volgende uitdaging waarbij er een goede balans is tussen gezelligheid, werken en persoonlijke ontwikkeling.  Ook was ik op zoek naar een leuk team en een prettige cultuur. Dit ervaar je uiteraard pas als je ergens daadwerkelijk werkt. Ik kan nu al wel zeggen dat tijdens de eerste gesprekken en de eerste weken hier bij Traffic Today het volledig past bij hetgeen waar ik naar op zoek was. De werkwijze, het ‘nuchtere normaal’ en de sfeer sluiten perfect aan bij mij als persoon.

 

Het mooie aan mijn werk is de diversiteit aan werkzaamheden, ontwikkelmogelijkheden en het helpen van klanten met mooie resultaten. Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij Traffic Today en om samen te mogen werken met leuke klanten en collega’s!

Nog wat meer informatie over mijzelf: ik ben óf extreem actief met sporten óf ik doe echt he-le-maal niets aan beweging, ik heb zo mijn periodes. Verder ga ik graag één keer per jaar naar Marokko om familie te bezoeken en in de winter zoek ik graag de zon op. Naast veel tijd doorbrengen met familie en vrienden kan ik ook echt een happy ‘loner’ zijn.

Als ik mezelf (en Traffic Today) in 3 woorden zou omschrijven dan zou dat zijn: ambitieus, gezellig en meedenkend.