Cas Buma

Digital Marketeer

Tijdens mijn opleiding International Business aan de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle ontdekte ik mijn passie voor marketing en sales. Na twee stages in deze richting gedaan te hebben was het tijd voor mij om voor het echt te beginnen. Bij Traffic Today heb ik de kans gekregen om als Linkbuilder van start te gaan! In deze functie houd ik mij vooral bezig met het sluiten van deals deals met partners, de werving hiervan, het kijken naar de sterkte van websites, een gestructureerd CRM-systeem opzetten en de uitvoering hiervan.

Ik ben hier begonnen tijdens het vierde jaar van mijn studie en Traffic Today gaf hierin enorm veel mogelijkheden zoals flexibele uren en werken vanuit huis zodat ik toch mijn studie succesvol kan afronden. Dankzij de open sfeer binnen de organisatie en de potjes tafeltennissen en tafelvoetballen heb ik mijn collega’s snel leren kennen op een informele manier.

Dagelijks in contact met partners en collega’s is hetgeen wat het werken bij Traffic Today zo leuk maakt. Naast dat dit enorm leuk is leer ik er ook heel veel van. Fouten mogen gemaakt worden, daar leer je alleen maar van! Van nature ben ik iemand die erg enthousiast is en niet snel opgeeft. Als het dan een keer fout gaat blijf ik doorgaan tot de klant tevreden is!

Buiten mijn werk als Linkbuilder ben ik zes keer in de week in de sportschool, soms nog een potje tennis en speel ik hobo. Daarnaast ga ik vaak nog naar Friesland om met ons bootje het water op te gaan en probeer ik graag nieuwe restaurants uit.