Boyd Beltman

Stagiair Digital Marketing

Als vierdejaars student commerciële economie aan het Saxion in Enschede, was het voor mij tijd om een stage te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht naar een stage, heb ik een paar tegenslagen gehad waardoor ik uiteindelijk een bericht op LinkedIn heb gezet. Hier kreeg ik al snel berichten van verschillende bedrijven, waaronder Traffic Today. Wonende in Nijmegen, was het voor mij een aardig eindje reizen maar heb ik ervoor gekozen om toch op gesprek te komen. Eenmaal hier aangekomen had ik een heel leuk gesprek, waardoor kwam ik erachter dat Traffic Today wel een plek was waar ik graag stage zou willen lopen. Een leuk jong team, veel diverse opdrachten en altijd wel wat te doen. Voor een 24-jarige jongen die van hard werken houdt, is dit een goede plek om wat bij te leren.

Naast mijn stage bij Traffic Today sta ik in het weekend nog in de keuken van een restaurant. Koken is iets waar ik passie voor heb. Iets maken waar je een eigen creatieve draai aan kan geven en daarna er zelf van genieten.

Naast dit lekkere eten ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast loop ik hard. Zo heb ik in november 2022 de zevenheuvelenloop in Nijmegen uitgelopen, iets dat ik nooit verwacht had te kunnen. Door verandering in mijn mindset ben ik erachter gekomen dat ik veel meer kan dan ik eigenlijk denk. Het uiteindelijke doel is dan ook om ooit een marathon te lopen! Voetballen vind ik ook erg leuk om te doen. Ik heb 12,5 jaar gevoetbald en ben tijdelijk gestopt na mijn verhuizing naar Nijmegen, maar wil dit wel weer gaan oppakken.

Ik heb heel veel zin in mijn tijd hier bij Traffic Today en hoop het hier erg naar mijn zin te krijgen, maar ik denk dat dit wel goed komt met het team waarin ik werk!