Bas ter Beke

Business Developer

Hoi, ik ben Bas!

Terug op het oude nest! Nou ja, bijna dan… Een nieuw bedrijf maar met veel bekende gezichten. Mijn eerste kennis over het vak vergaarde ik bij de minor “internet marketing” op de Saxion Hogescholen te Deventer, niet wetende dat ik acht jaar later terugkeerde naar Deventer alleen nu voor mijn baan bij Traffic Today!

Na mijn opleiding SBRM solliciteerde ik op de functie “junior online marketeer” bij een agency in Zutphen. Groeide door tot projectmanager en verliet het bedrijf voor een andere passie de “eventsector”. Maar het marketing bloed kruipt waar het niet gaan kan en keerde terug binnen de online marketing branche. Nu op de sales afdeling waar ik elke dag met veel plezier nieuwe- en bestaande klanten adviseer over de diverse mogelijkheden binnen het onlinelandschap.

Wat maakt Traffic Today anders? Traffic Today is toffe club jonge mensen die er gezamenlijk voor gaan! Maar ook een nuchtere en ‘to the point’ aanpak kun je verwachten bij Traffic Today, geen urenlange sessies maar meters willen maken. Een kantoor vol met energie zo omschrijf ik het zelf het liefste, en als we op vrijdagmiddag energiek het weekend ingaan dan was het een goede week!

Met twee jonge kinderen ben ik als ik vrij ben geregeld in speeltuintjes, kinderboerderijen of zwembaden te vinden. En als het even kan zit ik bij mijn stamkroeg de Appel in Hengelo of ben ik aan het sporten met vrienden. Ik geloof in de kracht van het optimisme en daarom is mijn glas altijd halfvol, met speciaalbier hoop ik ;).