Anne Beukema

Social Advertising Marketeer

Na vier leerzame studiejaren heb ik de opleiding Tourism Management afgerond aan het Saxion in Deventer. Ik ben vervolgens aan de slag gegaan als Content Marketeer bij de VVV om mijn scriptie tot uitvoering te brengen. Na één jaar kwam ik er achter dat het idee om de wereld nog verder te ontdekken wel erg begon te kriebelen. Na drie maanden reizen door Midden- en Zuid-Amerika was ik helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. De wereld van online marketing heb ik al mee te maken gehad tijdens mijn studie en wil ik graag verder ontdekken. Afgelopen februari ben ik gestart als Junior Social Advertising Marketeer bij Traffic Today.

De afgelopen tijd heb ik al gemerkt dat geen enkele dag hetzelfde is. De ene dag ben ik bezig met het analyseren van data en de ander met het bedenken van creatieve ideeën voor een nieuwe campagne.

Werken voor verschillende klanten uit verschillende sectoren is uitdagend, maar het werken blijft ook dynamisch. Ik vind het belangrijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn werk en denk dat Traffic Today daar dé geschikte plek voor is!

Werken bij een snelgroeiend bedrijf is voor mij een fijne gedachte omdat ik weet dat ik mijzelf dan kan blijven ontwikkelen. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk welkom door het team. Een balans tussen hard werken en gezellige team momentjes past bij Traffic Today. Na een maand werken had ik het geluk en mocht ik mee met het jaarlijkse teamuitje. Dit keer naar de Ardennen met veel sportieve activiteiten, teambuilding opdrachten en vrije tijd om iedereen beter te leren kennen! Ik kijk uit naar de ontwikkeling van mijzelf en Traffic Today de komende jaren.