Magento ontwikkeling

Specialist in Magento ontwikkeling

Wil je jouw webshop naar de top brengen? Traffic Today helpt je graag. Als Magento specialist weten wij als geen ander hoe we voor jou Magento ontwikkeling inzetten. Magento is hét e-commerce platform wereldwijd. Samen met Best4u ontwikkelen wij goed vindbare Magento webshops. Traffic Today is de premium online marketing agency van Best4u Group. Als onderdeel van deze group hebben wij een intensieve samenwerking met de webontwikkelaars van Best4u, die veel ervaring hebben in het ontwikkelen van dit platform.

Hoe ontwikkelen we een Magento webshop?

Samen met onze online strategen en de webontwikkelaars bespreken wij de strategie voor de ontwikkeling van de webshop. In een brainstormsessie hebben we het over de producten, uitstraling, concurrentie en online kanalen die belangrijk zijn voor de nieuwe Magento webshop. Bij de overgang naar een ander platform hoort ook een migratieplan, waarin de werkzaamheden zoals redirects, content overzetting en veranderende sitemap structuren worden doorlopen.

Geheel op maat ontworpen

Met onze grafische specialisten ontwikkelen we grafische ontwerpen speciaal op maat gemaakt voor jouw product of specifieke doelgroep met de juiste conversiemogelijkheden. Magento is een vak apart en vereist specialistische kennis. Het één op één doorvoeren van jouw specifieke wensen, het realiseren van uitgebreide koppelingen en Magento extensies uitrollen, vraagt om de nodige kwaliteiten. Wij ondersteunen en adviseren je hierin van begin tot eind en zorgen ervoor dat de Magento webshop voldoet aan jouw verwachtingen.

Referenties

Wil je een realistisch beeld van wat Traffic Today voor jou kan realiseren met Magento ontwikkeling? Bekijk hieronder voorbeelden van door ons ontwikkelde Magento webshops:

  • Koffiebekerdirect.nl
  • Dutchexpatshop.nl
  • Haardenexpert.nl

Jouw project in gespecialiseerde handen

Overtref de verwachtingen van je klanten en laat ze het gemak ervaren van snel zoeken, vinden en bestellen op jouw website. Onze gecertificeerde Magento specialisten gaan graag voor je aan de slag om jouw webshop optimaal te ontwikkelen en in te richten. Klinkt dit je als muziek in de oren? Kom gerust eens langs, we vertellen je graag wat Magento voor jou kan betekenen.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.