Linkbuilding Duitsland

Linkbuilding Duitsland

De Duitse term voor linkbuilding is linkaufbau. Maar liefst 25% van onze export gaat naar Duitsland. Een interessante markt dus. Onder de Duitsers is e-commerce vrij populair. Duitsland heeft 81 miljoen inwoners en veel specifieke online platformen en online gewoontes. Het is dus zeker te moeite waard om je pijlen op Duitsland te richten. Dit begint uiteraard met een goede vertaling van je website en het inzetten van de juiste zoektermen. Ben je op zoek naar Duitse linkbuilding met goede resultaten? Bij Traffic Today helpen we je hier graag mee.

Linkbuilding Duitsland: een unieke strategie

Ben je van plan linkbuilding in Duitsland in te zetten dan vraagt dit om een unieke strategie. Deze wijkt af van Nederlandse linkbuilding. Hier in Nederland leggen we de basis van ons linkprofiel via startpagina’s en startpagina klonen. Dit systeem kennen ze niet in Duitsland. Kijken we naar de Engelse taal, dan zijn er veel platformen en directories waar producten geplaats kunnen worden, ook dit wordt niet ingezet in Duitsland. Dit maakt linkbuilding in dit land een stukje intensiever. Maar wees niet bang, wij hebben een goede linkbuilding strategie waarbij de links altijd van goede kwaliteit zijn. We bouwen aan een breed linkprofiel door links vanaf bedrijfsprofielen, redirect domeinen, blogs en gerelateerde branche websites.

De Duitse cultuur

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar het om draait binnen de Duitse cultuur, ook online. Duitsers shoppen zijn ze gewend dit te doen in hun eigen taal. Een Duitse vertaling van een website en “Sie”en “Du” op de juiste wijzen gebruiken is dus een echte must. Leveringen die goed verlopen ontvangen een positieve review, stuk voor stuk belangrijke factoren om op te letten dus. Duitsland heeft Xing, te vergelijken met onze LinkedIn, alleen dan met veel meer gebruikers. Dit kan ook voor ondernemers interessant zijn om te overwegen.

Linkbuilding Duitsland inzetten?

Bij Traffic Today leveren we maatwerk. Eerst doen we uitgebreid onderzoek. De resultaten die hieruit naar voren komen zetten we om in een Duitse linkbuildingstrategie. Wij beschikken over de kennis om voor jouw website kwalitatieve links te plaatsen, zodat je website beter vindbaar is in Duitse zoekmachines. Wil je linkbuilding in Duitsland inzetten? Vraag ons gerust om advies, wij zetten de koffie vast voor je klaar.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.