Linkbuilding België

Linkbuilding België

Dat ook de Belgische markt aantrekkelijk is voor de Nederlandse e-commerce is niet te ontkennen. Wij zijn niet alleen geografisch close met onze zuiderburen, maar ook wat taal betreft liggen we redelijk op één lijn. Vaak wordt gedacht dat linkbuilding iets is wat iedereen kan, maar linkbuilding toepassen op de juiste manier blijkt een ander verhaal. Traffic Today bestaat uit een team van gedreven SEO specialisten en ervaren linkbuilders, wij weten wat ons te doen staat om van jouw linkbuilding in België een succes te maken.

Voordelen linkbuilding België

De helft van alle Belgen spreekt Nederlands. Het is dus erg laagdrempelig om ook in België te gaan verkopen. Je website heeft geen vertaling nodig, maar kunt direct de markt veroveren met je huidige aanbod. Nou oké, hier is wel een uitstekende SEO strategie voor nodig, maar dat gedeelte kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Waar het om gaat is dat er voor jou als ondernemer veel kansen liggen. De e-commerce markt groeit hier namelijk hard, des te meer reden dus om je te focussen op deze groeiende markt waar consumenten ook Nederlands spreken. Ook is de concurrentie in zoekresultaten vaak nog een stuk lager dan in Nederland. Reden genoeg dus om linkbuilding in België in te zetten.

De Belgische cultuur

Er wordt uiteraard niet alleen maar Nederlands gesproken in België, ze spreken hier ook Frans en Duits. Bij het aanpassen van de website letten we daarom op de specifieke Belgische behoeftes zodat we de beste resultaten voor je boeken. Het gebruiken van een .be domein, een tweetalige website en het toepassen van de juiste Belgische termen kan veel betere rankings als resultaat hebben in Belgische zoekmachines. Wist je dat Belgen hoge verwachtingen hebben als het aankomt op klantenservice? Hier houden we dan ook rekening mee bij het inrichten van je SEO campagne.

Is jouw website klaar voor België?

Goed scoren in onze zoekmachines betekent niet dat dit hetzelfde effect heeft in ons buurland. Er wordt vaak op net andere zoektermen gezocht en je website is voor Nederlandse woorden geoptimaliseerd, niet voor Belgische. Weet je al wat het zoekvolume van jouw product in België is? Wellicht een goed idee om daarachter te komen. Weet waar je staat en laat een analyse door ons uitvoeren. Neem contact met ons op en we vertellen je alles wat je moet weten over linkbuilding in België.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.