“In één jaar van 6 naar 18 mensen: dat heeft zelfs ons doen verbazen!”

“Eén jaar geleden is het dat we de “MKB+-afdeling” van Best4u-internetmarketing.nl hebben omgedoopt tot Traffic Today. Samen met Sander Hoetink, Jurien Talen, Martijn Assinck, Roy van der Zaag en op gedeelde basis Caecilia Harmsen zijn we van start gegaan in Deventer.

Eiken houten tafels én internetgoten

In de eerste maanden hebben we naast ons dagelijkse optimalisatiewerk nog veel klusjes erbij moeten doen zoals: eiken houten tafels naar boven slepen (de 6e verdieping is dan niet ideaal kan ik je vertellen), internetgoten aanleggen, onze gave wanden ontwerpen, maar vooral daarna ook sfeer aanbrengen in het toen nog mannenhok. We hebben onszelf moeten ontdekken. Wie zijn wij? Wie willen we zijn en wat gaan we bereiken?

“We Love To Astonish”

Onze quote is in ieder geval voor mij een understatement. Bij de eerste dag hoor ik iedereen nog roepen: “Hier kunnen we wel een tijdje mee vooruit. Wat een ruimte op de afdeling”. Nu één jaar later is het vol en kunnen we gelukkig naast ons op dezelfde verdieping verder blijven groeien. In ons eerste jaar van 6 naar 18 medewerkers. Dat heeft zelfs ons doen verbazen!

Op naar een succesvolle toekomst

Het komende jaar willen we verder groeien in ons netwerk en kennis, elke dag voldoening halen, maar vooral onze klanten en onszelf verbazen.

Vandaag staan wij even stil bij wat we hebben gepresteerd met zijn allen en wil ik onze medewerkers, onze klanten en iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd ontzettend bedanken voor wat we tot nu toe hebben en verder mogen gaan uitbouwen de komende jaren.”

Steven Lubbers – Directeur Traffic Today

Laatst aangepast: juni 7, 2018 11:04 am
Traffic Today Traffic Today
Hanzeweg 5b
Deventer
,
Gelderland
,
7418 AW
Nederland

Plaats een reactie

*