Facebook advertising

Een advertentiecampagne op Facebook laten uitgroeien tot een succes? Bij Traffic Today weten we precies hoe we dit voor elkaar krijgen. Met ruim 9,4 miljoen Nederlandse Facebook gebruikers is Facebook niet meer weg te denken uit de gemiddelde marketingmix. Facebook kan gebruikt worden om als bedrijf “normale” onbetaalde posts te plaatsen.

Daarnaast biedt Facebook veel mogelijkheden om te adverteren via het Facebook advertentieplatform. Via dit platform bereik je specifieke doelgroepen met een gerichte boodschap en een bijbehorend aanbod. Dit is ook de grote kracht van Facebook Adverteren. Op basis van interesses en demografische kenmerken kan jij je doelgroepen segmenteren. Advertenties kunnen hierdoor zeer gericht ingezet worden. Ontdek samen met Traffic Today de eindeloze mogelijkheden van Facebook Adverteren!

Mogelijkheden Facebook Adverteren

Facebook Adverteren biedt tal van mogelijkheden zodat jij de juiste boodschap bij de juiste doelgroep kan laten landen. Ten eerste begin je met het opstellen van doelgroepsegmenten, zodat je boodschap aan een specifieke doelgroep wordt getoond. Op basis van sociaal demografische kenmerken worden de doelgroepen samengesteld. Nadat de doelgroep is gesegmenteerd is het van belang de boodschap via de juiste advertentie indeling in te zetten. Binnen Facebook Adverteren heb je de keus uit een aantal advertentie indelingen:

facebook advertising
Facebook-ad

Binnen Facebook Adverteren heb je de keus uit een aantal advertentie indelingen:

 • Fotoadvertenties. Gebruik afbeeldigen om je boodschap over te brengen.
 • Videoadvertenties. Advertenties met beeld, geluid en beweging.
 • Carrouseladvertenties. Meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie.
 • Diavoorstelling. Eenvoudige videoadvertenties voor elke verbindingssnelheid.
 • Canvasadvertenties. Aangepaste mobiele advertenties die snel geladen worden.
 • Collectieadvertenties. Advertenties met een verhaal en producten.
 • Leadadvertenties. Verzamel leads op mobiele apparaten.
 • Dynamische advertenties. Promoot automatisch producten uit je catalogus.
 • Linkadvertenties. Verwijs mensen door naar je website.

Voordelen van Facebook Advertising

Het grootste voordeel van Facebook Adverteren is dat advertenties heel precies kunt richten op bepaalde doelgroepen. Facebook geeft jou de mogelijkheid doelgroepen samen te stellen op basis van leeftijd, geslacht, werk, opleiding en interesses. De belangrijkste voordelen zijn dat je:

 • Specifiek kunt targeten op je doelgroep
 • Meer inzicht in je doelgroep hebt
 • Inzicht in het resultaat van je campagnes hebt
 • Het relatief goedkoop is

 

Facebook Adverteren, wat levert het op?

Adverteren via Facebook biedt diverse opties om meer bezoekers te genereren en naamsbekendheid te vergroten, maar zeker ook directe verkoop te stimuleren. Traffic Today helpt je mee om Facebook zo in te zetten dat het voor jou veel toegevoegde waarde heeft. Samen met jou bepalen we vooraf KPI’s en doelstellingen om een campagne zo succesvol mogelijk in te richten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

De koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.