Even voorstellen: onze nieuwe collega Eva

Via deze blog wil ik me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Eva Hento (24), en ik ben de nieuwe Content Marketeer van Traffic Today. Al van jongs af aan ben ik bezig met schrijven. Zo ontwierp ik op 8-jarige leeftijd al mijn eigen krantjes en verkocht ik deze in de straat. Het verbaasde daarom ook niemand dat ik na mijn middelbare school besloot om de studie Journalistiek te volgen aan Hogeschool Windesheim te Zwolle.

Van de Randstad naar het verre oosten

In 2015 heb ik deze studie afgerond. Hierna heb ik mijn koffers gepakt om naar het westen van het land te verhuizen. Iets langer dan een jaar heb ik als webredacteur in Amsterdam gewerkt. Hoewel ik zeker een leuke tijd heb gehad in de Randstad, beviel het verre oosten me eigenlijk toch beter. Et voilĂ : zo gezegd, zo gedaan ben ik inmiddels weer een trotse inwoonster van Overijssel.

Blijven ontwikkelen

Sinds 2 oktober ben ik werkzaam als Content Marketeer bij Traffic Today. En dat bevalt me tot nu toe erg goed. Een leuk onderdeel van mijn baan vind ik het schrijven van SEO teksten. Ik vind het een uitdaging om me in te leven in de doelgroep van een bepaald bedrijf en om de juiste tone of voice te bepalen, zodat de websitebezoeker tijdens het lezen van een tekst wordt geprikkeld. Ook vind ik het interessant om een passende content marketing strategie te bedenken voor een bedrijf.

Ik hoop dat ik mezelf bij Traffic Today kan blijven ontwikkelen en dat ik effectief kan bijdragen aan de groei van verschillende leuke bedrijven. Wie weet tot snel!

Groetjes,

Eva Hento

Laatst aangepast: juni 7, 2018 11:02 am
Traffic Today Traffic Today
Hanzeweg 5b
Deventer
,
Gelderland
,
7418 AW
Nederland

Plaats een reactie

*