E-mail Marketing

Mailingcampagnes

Meer traffic naar je website, een hogere verkoop en de klantvriendelijkheid verhogen? Als dit jouw zakelijke wensen zijn, kan e-mail marketing je helpen deze doelen te bereiken. E-mail marketing is één van de meest krachtige online kanalen waarbij je een massapubliek aan ontvangers bereikt, maar het bericht toch persoonlijk kunt inrichten. Met e-mail marketing kun je herhaalaankopen stimuleren en klanten aan je bedrijf blijven binden.

Om jouw mailingcampagnes zo effectief mogelijk in te zetten, werkt Traffic Today met Spotler (voorheen Mailplus). Traffic Today is gecertificeerd Spotler Partner. Als Spotler Partner beschikken wij over alle middelen om een mailingcampagne zo effectief mogelijk op te zetten.

mailplus

Waarom e-mail marketing?

E-mailmarketing is een relatief goedkoop marketingkanaal welke gekenmerkt wordt door goede conversie. Via e-mail marketing promoot je aanbiedingen, nieuwe producten of bepaalde ontwikkelingen. Door het regelmatig versturen van goede mailings bind je je doelgroep aan jouw bedrijf. Voordelen van e-mail marketing:

 • Relatief goedkoop
 • Resultaat is direct meetbaar
 • Meer websitebezoek
 • Meer conversie en leads
 • Mogelijkheid tot personalisatie
 • Snel en grootschalig informatie verspreiden.

Droomdatabase

Uit je database haal je het meeste rendement door deze optimaal te gebruiken. Soms is de klantendatabase een rommeltje en zijn gegevens verouderd of onvolledig. Dit is zonde. Onze specialisten helpen je graag met het ordenen én aanvullen van je database. Op deze manier kun je alle informatie die je nodig hebt inzetten en doelgerichter segmenteren. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mail marketing een echt succesverhaal wordt.

Content voor e-mailmarketing

De strategie is opgezet en de database is volledig en up-to-date. De volgende stap is het creëren van content die naadloos aansluit op de behoeftes van je doelgroep. Bij Traffic Today beschikken we over ervaren contentspecialisten die precies de juiste content voor jouw mail produceren. Een ander belangrijk punt is het versturen van de mail. Door de komst van de AVG worden er allerlei specifieke eisen gesteld aan het versturen van e-mails. Wij zijn op de hoogte van deze privacywetgeving en weten precies wat wel en niet kan en mag.

Van strategie tot uitvoering

Traffic Today is dé partner en expert op het gebied van e-mail marketing. Van strategie tot uitvoering en van meten tot bijsturen. Ons stappenplan ziet er als volgt uit:

 • Intakegesprek waarbij we samen doelstellingen en KPI’s bepalen
 • Opstellen van e-mail marketing strategie
 • Opstellen en segmenteren van doelgroepen
 • Creatieve mailings bedenken
 • Opstellen en inrichten van de mailings
 • Verzending van de mailing
 • Meten, meten en meten
 • Op basis van de data actie- en verbeterpunten een volgende mailing in kaart brengen
mailplus-stappen

Start vandaag nog met e-mail marketing

Start vandaag nog met e-mail marketing en bereik heel gericht de juiste doelgroep, met het juiste bericht tegen een relatief lage prijs. Met e-mailmarketing zie je snel resultaat doordat alle statistieken realtime inzichtelijk zijn via zowel de Mailplus interface als bijvoorbeeld Google Analytics. Wil je meer weten over e-mail marketing? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom gerust eens langs, dan vertellen we je meer over de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.