CTR verhogen in Adwords

CTR verhogen in Adwords

Een hoog doorklikratio in AdWords, oftewel CTR, levert meer bezoekers op. En als je een eigen website hebt dan is dat natuurlijk wat je graag wilt. Traffic Today weet als geen ander hoe je meer bezoekers naar een website kunt genereren. Het CTR verhogen is een manier om de conversie te verhogen. Traffic Today helpt je graag om dit te realiseren.

De relevantie van het verhogen van je CTR in Adwords

CTR staat in Google AdWords ook wel voor Click Through Rate. Dit is het percentage mensen dat daadwerkelijk klikt op je advertentie in Google in verhouding met het percentage mensen dat je advertentie alleen ziet maar verder geen actie onderneemt. Als je CTR laag is dan moet je meer betalen voor je zoekmachine advertentie omdat er niemand doorklikt op de advertentie. Google vindt dan dat de kwaliteitsscore van de advertentie laag is. Hierdoor moet je meer betalen om een toppositie te behalen in de zoekresultaten en dat zou natuurlijk zonde zijn. Vandaar dat het verhogen van je CTR enorm relevant kan zijn.

Prikkel de gebruiker

Als je jouw CTR wilt verhogen in Adwords dan is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal dingen. Zo moeten de zoektermen waarop je biedt passen bij je website en de gebruiker. Ook is het slim om op zo specifiek mogelijke zoektermen te bieden die uit ongeveer drie of vier woorden bestaan. Ook werkt het om de gebruiker aan te zetten tot actie. Het prikkelen doe je bijvoorbeeld door het woordje exclusief te noemen of door te zeggen dat een aanbieding alleen vandaag geldig is.

gal-1

Slim inspelen op je doelgroep

Wil je jouw CTR in Adwords verhogen? Bedenk je dan altijd goed waar je doelgroep naar op zoek is. Traffic Today helpt je graag met het bedenken van de strategie en natuurlijk de uitvoering zodat je jouw CTR in Google Adwords kan verhogen. Hierdoor weten nog meer mensen je webshop te vinden en stijgen je bezoekersaantallen.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.