Conversie analyse

Een conversie analyse: wat houdt dat in?

Wil je weten wie jouw websitebezoekers zijn en wat het gedrag is van deze bezoekers zodat je hierop kan inspelen? Dan maken we graag een complete conversie analyse voor jouw bedrijf. Zo kun je precies zien welke pagina’s populair zijn en welke minder vaak worden bezocht. Ook laten we je zien via welke bronnen de bezoekers op jouw website komen en hoe jouw beschikbare data het doet ten opzichte van het branchegemiddelde.

Inzicht krijgen in je bezoekers door een conversie analyse

Kennis is macht. Hoe meer je weet over je bezoekers, hoe te meer je hierop kan inspelen. Een conversie analyse helpt je om inzicht te krijgen in het gedrag van je bezoekers. Je websitebezoekers surfen niet zomaar naar je website; ze zijn er met een doel. Dit doel kan zijn om een product te kopen of om gebruik te maken van een dienst die je online aanbiedt. Juist daarom is het zo belangrijk om te weten wat je bezoeker op je website uitspookt en wat de bounce rate is van een bepaalde pagina. Je wilt natuurlijk dat iemand zolang mogelijk blijft hangen op je website en uiteindelijk actie onderneemt in de vorm van het doen van een aankoop of iets dergelijks. Traffic Today is de conversie specialist die je graag wilt helpen met het in kaart brengen van de conversie op jouw website.

traffic-today-2

Een compleet overzicht

Als we een conversie analyse maken dan zorgen we ervoor dat je een compleet overzicht krijg van het conversiegedrag op jouw website. Natuurlijk is het van belang dat we eerst de strategie vaststellen wat betreft de optimalisatie van de conversie op jouw website. Hierna gaan we bezig met de analyse en zullen we altijd aangeven wat de verbeterpunten zijn om zo meer bezoekers naar jouw website te trekken.

Conversie optimalisatie

Het maken van een conversie analyse is een essentiële stap om de conversie uiteindelijk te kunnen optimaliseren. Traffic Today helpt je graag om jouw de conversie op jouw website te optimaliseren, zodat je met je website uiteindelijk meer bereikt. Wil je graag weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van conversie marketing? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

De tevreden klanten van Traffic Today

De gedreven professionals van Traffic Today pakken elke uitdaging met beide handen aan. Onderstaande bedrijven gingen u al voor en ondervonden grote voordelen van de toegewijde service van Traffic Today.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Geïnteresseerd in een online marketing campagne of wil je de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.